Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (kokia mėgstate)
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (kokia mėgstate)
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildykite tešlą ir padėkite ją ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 10 - 15 min. Ištraukite apkepusę tešlą, plonai tepkite pomidorų padažo, sudėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius tolygiu sluoksniu, tada - pomidorų griežinėlius , pabarstykite druskos bei pipirų ir galiausiai- tarkuoto sūrio sluoksnį. Kepkite, kol pica parus, o sūris paskrus.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų