Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 valgomasis šaukštas margarino
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek rozmarino
  • 150 gramų kiaulės lašinių
  • 600 gramų triušienos
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 valgomasis šaukštas margarino
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek rozmarino
  • 150 gramų kiaulės lašinių
  • 600 gramų triušienos
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų