REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 saujos voveraičių
  • 100 gramų sūris
  • 100 gramų tepamo sūrio
  • 50 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio
  • 1 saujelė porų (pjaustyti)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • Tešlai:
  • šiek tiek miltai
  • 200 mililitrų vandens
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 žiupsneliai mielių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 saujos voveraičių
  • 100 gramų sūris
  • 100 gramų tepamo sūrio
  • 50 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio
  • 1 saujelė porų (pjaustyti)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • Tešlai:
  • šiek tiek miltai
  • 200 mililitrų vandens
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 žiupsneliai mielių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš vandens, miltų, mielių ir aliejaus užminkau tešlą. Miltų dėti tiek, kad tešla tiktų kočioti.
  2. Kočioju didelį lakštą, tepu majonezu ir pomidorų padažu, pjaustau ir barstau karšto rūkymo kumpį, tarkuoju sūrį ir beriu porus. Dedu tepamą sūrelį ir ant viršaus apvirtas voveraites.
  3. Viską kepu 200 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 10 minučių. Skanaus.

Autorius: RIma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų