INGREDIENTAI:
- Tešlai:
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens
- 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 7 gramai sausų mielių
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- Įdarui:
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 150 gramų mocarelos sūrio
- 100 mililitrų pomidorų padažo
- 1 sauja kaparėlių
- Pabarstymui:
- šiek tiek petražolių
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su mielėmis ir druska. Užpilti šiltu vandeniu ir alyvuogių aliejumi. Užminkyti tešlą, uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 50 minučių.
- Pakilusią tešlą iškočioti 0,5-1 cm storio, ištepti pomidorų padažu. Pabarstyti tarkuotu sūriu, sudėti krevetes ir kaparėlius.
- Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių ir kepti apie 10 minučių. Picą pagardinti kapotomis petražolėmis.
Autorius: Smiltė
REKLAMA