Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai salotų (lapai)
  • 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų
  • 4 vienetai špinatų (lapai)
  • 50 gramų dešros (Biovela)
  • šiek tiek sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 5 vienetai ridikėlių
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • 1 vienetas duonos (didelė riekė)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai salotų (lapai)
  • 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų
  • 4 vienetai špinatų (lapai)
  • 50 gramų dešros (Biovela)
  • šiek tiek sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 5 vienetai ridikėlių
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • 1 vienetas duonos (didelė riekė)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant didelės juodos duonos su saulėgrąžom užtepam sviesto, dedam dešros, salotos lapą bei salotas, pagamintas iš duotų daržovių, saulėgrąžų ar sėlenų, sumaišytų su grietine. Salotas galima pagardinti prieskoniais.
    Papuošti.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų