Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų upėtakių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 120 laipsnių, sudėti į kepimo indelį 50 g sviesto ir pašauti į orkaitę 15 min.
    Upėtakį pasūdyti, apibarstyti juodaisiais pipirais ir iškepti alyvuogių aliejuje ant silpnos ugnies. Keptuvę reikia uždengti su dangčiu.
    Iškeptą upėtakį atšaldyti ir susmulkinti blenderyje arba sumalti su mėsmale. Įdėti 200 g kambario temperatūros sviesto. Suplakti iki vientisos masės.
    Paštetą sudėti į indą, užpilti sviestu iš orkaitės ir padėti į šaldytuvą 7-8 val.
    Valgyti paštetą su šviežia duona, galima užbarstyti citrinos žievelės.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų upėtakių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 120 laipsnių, sudėti į kepimo indelį 50 g sviesto ir pašauti į orkaitę 15 min.
    Upėtakį pasūdyti, apibarstyti juodaisiais pipirais ir iškepti alyvuogių aliejuje ant silpnos ugnies. Keptuvę reikia uždengti su dangčiu.
    Iškeptą upėtakį atšaldyti ir susmulkinti blenderyje arba sumalti su mėsmale. Įdėti 200 g kambario temperatūros sviesto. Suplakti iki vientisos masės.
    Paštetą sudėti į indą, užpilti sviestu iš orkaitės ir padėti į šaldytuvą 7-8 val.
    Valgyti paštetą su šviežia duona, galima užbarstyti citrinos žievelės.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų