Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (viršui)
- 800 gramų obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (viršui)
- 210 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 50 gramų sviesto (viršui)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti tešlą. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į tešlą. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti 30-35 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Iš cukraus, sviesto, kiaušinio pasiruošti užpilą ir užpilti ant iškepto pyrago. Dar pakepti 8 min. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (viršui)
- 800 gramų obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (viršui)
- 210 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 50 gramų sviesto (viršui)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti tešlą. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į tešlą. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti 30-35 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Iš cukraus, sviesto, kiaušinio pasiruošti užpilą ir užpilti ant iškepto pyrago. Dar pakepti 8 min. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą