Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (viršui)
  • 800 gramų obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (viršui)
  • 210 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų sviesto (viršui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti tešlą. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į tešlą. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti 30-35 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Iš cukraus, sviesto, kiaušinio pasiruošti užpilą ir užpilti ant iškepto pyrago. Dar pakepti 8 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (viršui)
  • 800 gramų obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (viršui)
  • 210 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų sviesto (viršui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti tešlą. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į tešlą. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti 30-35 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Iš cukraus, sviesto, kiaušinio pasiruošti užpilą ir užpilti ant iškepto pyrago. Dar pakepti 8 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų