Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 7 vienetai paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje.
    Kiaušinį išvirti ir susmulkinti.
    Citriną išspausti.
    Petražoles sukapoti.
    Nuo paprikų nupjauti viršūnėlę, išskobti vidų.
    Paprikas apšlakstyti citrinos sultimis ir pamarinuoti 10 min.
    Žuvį kartu su svogūnu sumalti.
    Sumaišyti žuvį, ryžius, kiaušinį, žalumynus, prieskonius.
    Žuvies įdaru įdaryti paprikas, sudėti jas į didelį puodą ir užpilti vandeniu, kad apsemtų. Pasūdyti.
    Prieš baigiant virti galima įdėti grietinės, žalumynų, česnako kubelių.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 7 vienetai paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje.
    Kiaušinį išvirti ir susmulkinti.
    Citriną išspausti.
    Petražoles sukapoti.
    Nuo paprikų nupjauti viršūnėlę, išskobti vidų.
    Paprikas apšlakstyti citrinos sultimis ir pamarinuoti 10 min.
    Žuvį kartu su svogūnu sumalti.
    Sumaišyti žuvį, ryžius, kiaušinį, žalumynus, prieskonius.
    Žuvies įdaru įdaryti paprikas, sudėti jas į didelį puodą ir užpilti vandeniu, kad apsemtų. Pasūdyti.
    Prieš baigiant virti galima įdėti grietinės, žalumynų, česnako kubelių.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų