Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja graikinių riešutų (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų (mėlyni)
  • 50 gramų vyniuogių (raudonos)
  • 100 gramų vyniuogių (žalios)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 300 gramų vištienos kulšelių (rūkytos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia nuimame vištienos mėsą nuo kaulų ir smulkiai ją supjaustę sudedame į dubenį.
    Tuomet dedame perpus perpjautas vynuoges ir sumaišome kartu su supjaustytais svogūnais ir majonezu. Salotas pabarstome riešutais.
    Jeigu norite galite salotas pagardinti mėgstamais prieskoniais.
    Labai paprasta, įdomu ir skanu.
    Skanaus!

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja graikinių riešutų (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų (mėlyni)
  • 50 gramų vyniuogių (raudonos)
  • 100 gramų vyniuogių (žalios)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 300 gramų vištienos kulšelių (rūkytos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia nuimame vištienos mėsą nuo kaulų ir smulkiai ją supjaustę sudedame į dubenį.
    Tuomet dedame perpus perpjautas vynuoges ir sumaišome kartu su supjaustytais svogūnais ir majonezu. Salotas pabarstome riešutais.
    Jeigu norite galite salotas pagardinti mėgstamais prieskoniais.
    Labai paprasta, įdomu ir skanu.
    Skanaus!

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų