Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus pudros
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išminkykite sviestą su cukraus pudra.
Suberkite miltus, vanilę, pekano riešutus ir viską gerai išminkykite.
Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformuokite nedidelius kukuliukus ir sudėkite juos ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20-25 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius sausainius palikite atvėsti.
Gaunasi apie 40 mažų sausainiukų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus pudros
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išminkykite sviestą su cukraus pudra.
Suberkite miltus, vanilę, pekano riešutus ir viską gerai išminkykite.
Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformuokite nedidelius kukuliukus ir sudėkite juos ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20-25 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius sausainius palikite atvėsti.
Gaunasi apie 40 mažų sausainiukų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą