Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas svogūnų (pjaustytas žiedeliais)didelis)
  • šiek tiek prieskonių (silkei)
  • šiek tiek pipirai (kvapnūs, malti)
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas svogūnų (pjaustytas žiedeliais)didelis)
  • šiek tiek prieskonių (silkei)
  • šiek tiek pipirai (kvapnūs, malti)
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės file pjaustyti norimo dydžio gabaliukais, kloti į lėkštę, barstyti pipiriukais. Svogūnus pjaustyti žiedeliais, dėti šalia, pomidorą skiltelėmis. Valgyti su duonyte ar karštomis bulvėmis.
  2. 2 Galima paruošti lengvą marinatuką. Vandenyje (apie pusę stiklinės) ištirpinti apie 1 arb. šaukštelį cukraus, įpilti acto pagal skonį, kad būtų saldžiarūgštis, na ir pabaigai truputį aliejaus.Tokiu atveju ant silkutės berti silkių prieskonių. Marinato pilti pagal skonį.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų