Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 12 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 200 gramų pupų (konservuotos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 2 vienetai žuvies (pangasija, filė)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė supjaustyti porcijiniais gabalais ir ištrinti su prieskoniais.
    Pakepti žuvį alyvuogių aliejuje.
    Pupas ištraukti iš indelio, nuplauti ir apkepinti alyvuogių aliejuje kartu su garstyčiomis, citrinų sultimis ir grietinėle (apie 5-10 min).
    Pomidorus perpjauti per pusę, žalumynus susmulkinti.
    Žuvį patiekti su pupų padažu, pomidorais ir žalumynais.

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 12 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 200 gramų pupų (konservuotos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 2 vienetai žuvies (pangasija, filė)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė supjaustyti porcijiniais gabalais ir ištrinti su prieskoniais.
    Pakepti žuvį alyvuogių aliejuje.
    Pupas ištraukti iš indelio, nuplauti ir apkepinti alyvuogių aliejuje kartu su garstyčiomis, citrinų sultimis ir grietinėle (apie 5-10 min).
    Pomidorus perpjauti per pusę, žalumynus susmulkinti.
    Žuvį patiekti su pupų padažu, pomidorais ir žalumynais.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų