Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 560 gramų bulvių
  • 1 vienetas citrinų ((papuošimui))
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek salotų ((papuošimui))
  • šiek tiek spanguolių ((papuošimui))
  • 150 gramų svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 500 gramų žuvies (pvz., jūros lydeka)
  • šiek tiek žalumynų
  • šiek tiek prieskonių (žuviai )

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 560 gramų bulvių
  • 1 vienetas citrinų ((papuošimui))
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek salotų ((papuošimui))
  • šiek tiek spanguolių ((papuošimui))
  • 150 gramų svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 500 gramų žuvies (pvz., jūros lydeka)
  • šiek tiek žalumynų
  • šiek tiek prieskonių (žuviai )

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskutame ir, kiekvieną jų, supjaustome maždaug į 3-4 dalis.
  2. Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Bulves sumaišome su svogūnais, majonezu bei smulkintais žalumynais ir pabarstome druska bei pipirais.
  3. Žuvį išvalome, supjaustome smulkesniais gabalais ir įtriname druska, juodaisiais pipirais ir prieskoniais žuviai su žolelėmis.
  4. Išklojame kepimo skardą folija, patepame foliją aliejumi, sudedame bulves, ant viršaus žuvį ir uždengę folija dedame į orkaitę.
    Kepame apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
  5. Patiekiame šiltą, papuoštą citrinos griežinėliais, salotų lapais, spanguolėmis bei žalumynais.

    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų