Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek peletrūno
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sunki keptuvė uždedama ant nedidelės ugnies ir smarkiai įkaitinama. Kiaušiniai šakute gerai išplakami, kad paviršiuje atsirastų truputį putų, ir staigiai supilami į įkaitintą keptuvę (ji ištrinama trupučiu sviesto). Kad omletas neprisviltų, keptuvė keletą kartų sukrečiama. Omletas iškepa bematant. Prieš paduodant, jis apibarstomas smulkiai supjaustytais prieskoniniais želumynais ir dar galima sūriu sūriu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų