INGREDIENTAI:
- 100 gramų bulvių
 - 5 gramai čiobrelių (šviežūs)
 - šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
 - 50 gramų porų
 - 30 gramų svogūnų (šalotai)
 - 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
 - 30 mililitrų baltojo vyno
 - 150 mililitrų grietinėlės (36%)
 - šiek tiek druskos
 - 100 gramų plekšnių (filė)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Bulves nuskusti, išvirti. Šalotus ir porus supjaustyti griežinėliais, kambalos filė ir bulves kubeliais. Į troškintuvą supilti alyvuogių aliejų, sudėti svogūnus, porus, žuvį ir bulves, pakepinti 5-7 minutes, supilti vyną ir grietinėlę, pagal skonį įberti druskos ir juodųjų pipirų. 
Patiekiant papuošti čiobrelio šakele. 
REKLAMA
 
  
