Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos
  • 200 gramų varškės
  • 100 gramų grietinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas citrinų
  • 100 gramų baltojo šokolado
  • 1 sauja džiovintų greipfrutų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 1 kilogramas obuolių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos
  • 200 gramų varškės
  • 100 gramų grietinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas citrinų
  • 100 gramų baltojo šokolado
  • 1 sauja džiovintų greipfrutų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 1 kilogramas obuolių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildyta tešla iškloti torto formą.

    Obuolius nulupti, supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti citrina.

    Kiaušinius suplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi.

    Varškę sumaišyti su grietine.

    Grietinės ir varškės masę sumaišyti su kiaušinių mase, supilti miltus su krakmolu ir vėl išmaišyti. Pilti į tortinę: obuolių, kremo, vėl obuolių ir vėl kremo.
  2. Dėti į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min.

    Aptarkuoti dar karštą baltu šokoladu ir džiovintais greipfrutais. Valgyti atšaldytą.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų