Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 65 gramai cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (kremui)
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 75 mililitrai pieno
  • 375 mililitrai pieno (kremui)
  • 150 gramų juodojo šokolado (glazūrai)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų aliejaus (kokosų, glazūrai)
  • 125 gramai aliejaus (kremui)
  • 75 gramai sviesto
  • 15 gramų mielių (sausos)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlos gaminimas:
    Kiaušinį išplakite su žiupsneliu druskos, cukrumi, ištirpintu sviestu ir pienu.
    Į skystą masę įmaišykite mieles ir miltus.

    Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 valandai, kad pakiltų.
    Tuomet ant pakilusios tešlos suberkite kubeliais supjaustytus obuolius.
    Kepkite 180-200° C orkaitėje 20-30 minučių.

    Kai pyragas atvės, aptepkite jį kremu.
    Kremo gaminimas: Pieną išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir aliejumi.

    Ir galiausiai pyragą aptepkite glazūra.
    Glazūros gaminimas:
    ištirpinkite šokoladą su kokosų aliejumi.

    Pyragą, jei mėgstate, galite apibarstyti kapotais riešutais.

    Apteptą pyragą palaikykite šaldytuve apie 2 valandas, kad šokoladas sukietėtų.

    Skanaus!

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • 65 gramai cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (kremui)
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 75 mililitrai pieno
  • 375 mililitrai pieno (kremui)
  • 150 gramų juodojo šokolado (glazūrai)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų aliejaus (kokosų, glazūrai)
  • 125 gramai aliejaus (kremui)
  • 75 gramai sviesto
  • 15 gramų mielių (sausos)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlos gaminimas:
    Kiaušinį išplakite su žiupsneliu druskos, cukrumi, ištirpintu sviestu ir pienu.
    Į skystą masę įmaišykite mieles ir miltus.

    Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 valandai, kad pakiltų.
    Tuomet ant pakilusios tešlos suberkite kubeliais supjaustytus obuolius.
    Kepkite 180-200° C orkaitėje 20-30 minučių.

    Kai pyragas atvės, aptepkite jį kremu.
    Kremo gaminimas: Pieną išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir aliejumi.

    Ir galiausiai pyragą aptepkite glazūra.
    Glazūros gaminimas:
    ištirpinkite šokoladą su kokosų aliejumi.

    Pyragą, jei mėgstate, galite apibarstyti kapotais riešutais.

    Apteptą pyragą palaikykite šaldytuve apie 2 valandas, kad šokoladas sukietėtų.

    Skanaus!

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų