INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 100 gramų cukraus (įdarui)
- 750 gramų obuolių (įdarui)
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 vienetai kiaušinių (įdarui)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų alyvuogių aliejaus
- 125 mililitrai grietinėlės (30 proc. riebumo, įdarui)
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Plakame kiaušinius su druska ir cukrumi.
2. Įmaišome aliejų, kepimo miltelius ir miltus.
3. Tešlą supilame į kepimo formą.
4. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
5. Obuolius sudedame ant tešlos ir kepame 20 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
6. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir grietinėle.
7. Supilame grietinėlės masę ant obuolių.
8. Kepame dar 35 minutes.
Autorius: Ana
REKLAMA