Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek migdolų (sauja)
  • 5 vienetai lazanijos lakštų (lakštai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pudingui:
    1 puodelis pieno;
    3 kiaušinių tryniai;
    50 g cukraus;
    30 g miltų;
    1 a.š. vanilės ekstrakto.

    Obuolių įdaras:
    4 vidutiniai ar dideli obuoliai;
    1/3 puodelio cukraus;
    ¼ puodelio vandens;
    1 š. maltų migdolų;
    Saujelė razinų;
    ½ a.š. cinamono;
    ½ a.š. malto muskato;
    Žiupsnelis maltų gvazdikėlių;


    Pudingui išplakti trynius su cukrumi. Suberti miltus ir dar kartą gerai išplakti. Pieną užvirinti, supilti į trynių masę ir išsukti. Dėti ant silpnos ugnies, užvirinti ir maišant dar pavirti 1-2 minutes kol sutirštės. Atšaldyti.
    Nuluptus obuolius supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir virti kol suminkštės (apie 10 minučių). Atšaldžius sumaišyti su prieskoniais, razinomis ir maltais migdolais.
    Lazanijos lakštus apvirti. Nedideliame sviestu išteptame kepimo inde dėti lazanijos lakštą, obuolių įdaro, paskleisti pudingo, vėl lakštas, obuoliai, pudingas. Paskutinis sluoksnis turi būti buolių su pudingu. Pabarstyti migdolų drožlėmis ir kepti 160-170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių. Prieš tiekiant apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek migdolų (sauja)
  • 5 vienetai lazanijos lakštų (lakštai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pudingui:
    1 puodelis pieno;
    3 kiaušinių tryniai;
    50 g cukraus;
    30 g miltų;
    1 a.š. vanilės ekstrakto.

    Obuolių įdaras:
    4 vidutiniai ar dideli obuoliai;
    1/3 puodelio cukraus;
    ¼ puodelio vandens;
    1 š. maltų migdolų;
    Saujelė razinų;
    ½ a.š. cinamono;
    ½ a.š. malto muskato;
    Žiupsnelis maltų gvazdikėlių;


    Pudingui išplakti trynius su cukrumi. Suberti miltus ir dar kartą gerai išplakti. Pieną užvirinti, supilti į trynių masę ir išsukti. Dėti ant silpnos ugnies, užvirinti ir maišant dar pavirti 1-2 minutes kol sutirštės. Atšaldyti.
    Nuluptus obuolius supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir virti kol suminkštės (apie 10 minučių). Atšaldžius sumaišyti su prieskoniais, razinomis ir maltais migdolais.
    Lazanijos lakštus apvirti. Nedideliame sviestu išteptame kepimo inde dėti lazanijos lakštą, obuolių įdaro, paskleisti pudingo, vėl lakštas, obuoliai, pudingas. Paskutinis sluoksnis turi būti buolių su pudingu. Pabarstyti migdolų drožlėmis ir kepti 160-170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių. Prieš tiekiant apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų