• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 4/5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vaisiai nulupami, supjaustomi skiltelėmis (išimami sėklalizdžiai) ir, kad nepajuostų, panardinami į parūgštintą vandenį. Tuo tarpu vaisių luobelės su prieskoniais pavirinamos ir nuoviras perkošiamas. Į šį skystį beriamas cukrus, pavirinama, kol ištirps, tada suberiami vaisiai ir verdama, kol jie suminkštėja. Minkštivaisiai neverdami.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų