• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • 1 litras mineralinio vandens
  • 2 galvos svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių šašlykams

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • 1 litras mineralinio vandens
  • 2 galvos svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių šašlykams

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti mėsą, sudėti svogūnus, prieskonius ir užpilti mineraliniu (tik labai gazuotu). Marinuoti tris - keturias valandas.
  2. Kepti ant iešmų. Iškepusi mėsa labai minkšta ir skani.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų