REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų mesos (malta)
  • 1 galva svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 mililitrų pieno
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 50 gramų paprikų (raudona)
  • 50 gramų cukinijos
  • 12 vienetų slyvų (džiovintos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų mesos (malta)
  • 1 galva svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 mililitrų pieno
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 50 gramų paprikų (raudona)
  • 50 gramų cukinijos
  • 12 vienetų slyvų (džiovintos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dalį slyvų ir gabalėlį paprikos palikti papuošimui.
  2. Svogūną, česnaką,likusią papriką susmulkinti,cukiniją sutarkuoti.
  3. Viską sudėti į maltą mėsą, įberti druskos, pipirų,įmušti kiaušinį, įpilti pieną, įdėti majonezą ir gerai išmaišyti.
  4. Sudėti paruoštą faršą į aliejumi pateptą kepimo indą,suformuoti kepalėlį, sukaišioti į vidų dalį džiovintų slyvų.
  5. Kepti orkaitėje 200°C temp. temperatūroje 45 minutes.
  6. Puošti slyvomis ir paprikos gabalėliais. Tinka valgyti ir karštas, ir šaltas .

    Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų