INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja krapų
- 2 vienetai svogūnų
- 0.5 litro pieno
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės (ar paukštiena)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome mažais gabaliukais.
Krapus ir svogūnus susmulkiname.
Mėsą išmaišome su prieskoniais, krapais ir svogūnais. Viską užpilame pienu ir laikome šaltai apie 5 valandas.
Minkštutę mėsą kepame šašlykinėje.
Autorius: Neda
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja krapų
- 2 vienetai svogūnų
- 0.5 litro pieno
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės (ar paukštiena)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome mažais gabaliukais.
Krapus ir svogūnus susmulkiname.
Mėsą išmaišome su prieskoniais, krapais ir svogūnais. Viską užpilame pienu ir laikome šaltai apie 5 valandas.
Minkštutę mėsą kepame šašlykinėje.
Autorius: Neda
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI