Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 mililitrų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 8 gramai šlapių mielių
  • šiek tiek miltai
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 150 gramų dešros
  • 150 gramų sūris
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai prieskonių picai
  • 1 valgomasis šaukštas vandens

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 mililitrų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 8 gramai šlapių mielių
  • šiek tiek miltai
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 150 gramų dešros
  • 150 gramų sūris
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai prieskonių picai
  • 1 valgomasis šaukštas vandens

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlos masė:
    pieną, kiaušinį, aliejų (3 šaukštus), druską, cukrų, mieles gerai išmaišyti.

    Dėti miltų tiek, kad tešla lengvai minkytųsi ir neliptų prie rankų.

    Iškočioti 2 lakštus ir dėti į skardą (ant kepimo popieriaus).

    Lakštus patepti likusiu aliejumi, pabarstyti picos prieskoniais (2 šaukšteliais), dėti tarkuotą dešrą ir sūrį. Kepti apie 10 minučių 200 laipsnių orkaitėje.
  2. Picos padažas:
    majonezą, pomidorų padažą, česnaką (išspausti), picos prieskonius (2 šaukštelius) ir vandenį sumaišyti.
    Padažas labai skanus, jei tiršta, galima dar truputį vandens.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų