Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (džiovintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos)
  • 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (džiovintas)
  • 500 gramų kiaulės faršo (arba kalakutienos)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (paprikos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus faršą.
    Tada sudėti faršą ir gerai išmaišyti.
    Suformuoti kotletukus ir kepti juos įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 7-10 min. iš abiejų pusių.

Autorius: Ania

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (džiovintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos)
  • 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (džiovintas)
  • 500 gramų kiaulės faršo (arba kalakutienos)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (paprikos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus faršą.
    Tada sudėti faršą ir gerai išmaišyti.
    Suformuoti kotletukus ir kepti juos įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 7-10 min. iš abiejų pusių.

Autorius: Ania

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų