Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto (šaltas, nesūdytas)
  • 220 gramų sūris (Čederio, tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišiau miltus, druską ir pipirus.
    Tada sudėjau sviestą ir maišiau, kol gavosi šlapio mėlio konsistenciją primenanti masė.
    Sudėjau tarkuotą sūrį ir vėl viską išmaišiau.
    Supyliau 3-4 šaukštus vandens ir maišiau, kol tešla susiformavo į kamuoliuką.
    Palikau tešlą per naktį šaldytuve.
    Kitą dieną tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau trikampio formos blynelius (Jūs galite daryti kokios tik norite formos).
    Sudėjau krekerius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepiau apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus palikau 10 min. pravėsti.
    Puikus užkandis!

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto (šaltas, nesūdytas)
  • 220 gramų sūris (Čederio, tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišiau miltus, druską ir pipirus.
    Tada sudėjau sviestą ir maišiau, kol gavosi šlapio mėlio konsistenciją primenanti masė.
    Sudėjau tarkuotą sūrį ir vėl viską išmaišiau.
    Supyliau 3-4 šaukštus vandens ir maišiau, kol tešla susiformavo į kamuoliuką.
    Palikau tešlą per naktį šaldytuve.
    Kitą dieną tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau trikampio formos blynelius (Jūs galite daryti kokios tik norite formos).
    Sudėjau krekerius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepiau apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus palikau 10 min. pravėsti.
    Puikus užkandis!

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų