• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (įdarui)
  • 400 gramų moliūgų (įdarui)
  • 2 vienetai svogūnų (įdarui)
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė rūgpienio (~200-250 ml)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus su druska. Įmaišyti rūgpienį ir sodą (nugesintą). Išminkyti tešlą rankomis. Po to palikti 1 val., kad pakiltų.
    Moliūgą sutarkuoti ir kartu su smulkintu svogūnu ir prieskoniais pakepinti keptuvėje apie 10 minučių.
    Ant plonai iškočiotų tešlos blynų (vienos pusės) dėti kepintų moliūgų įdaro, sulenkti ir užspausti kraštus. Kepti įkaitintame aliejuje (kiekvieną pusę po 3-5 minutes).

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (įdarui)
  • 400 gramų moliūgų (įdarui)
  • 2 vienetai svogūnų (įdarui)
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė rūgpienio (~200-250 ml)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus su druska. Įmaišyti rūgpienį ir sodą (nugesintą). Išminkyti tešlą rankomis. Po to palikti 1 val., kad pakiltų.
    Moliūgą sutarkuoti ir kartu su smulkintu svogūnu ir prieskoniais pakepinti keptuvėje apie 10 minučių.
    Ant plonai iškočiotų tešlos blynų (vienos pusės) dėti kepintų moliūgų įdaro, sulenkti ir užspausti kraštus. Kepti įkaitintame aliejuje (kiekvieną pusę po 3-5 minutes).

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų