Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 400 gramų miltai
  • 1.5 stiklinės pieno (šiltas)
  • 50 gramų mielių
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Įdarui:
  • 250 gramų sūris
  • 300 gramų dešros
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas paprikų
  • 300 galvų pievagrybių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • 1 žiupsnelis kmynų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 400 gramų miltai
  • 1.5 stiklinės pieno (šiltas)
  • 50 gramų mielių
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Įdarui:
  • 250 gramų sūris
  • 300 gramų dešros
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas paprikų
  • 300 galvų pievagrybių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • 1 žiupsnelis kmynų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištirpinti su cukrumi. Po to suberti druską ir supilti šiltą pieną. Pilam aliejų ir beriam persijotus miltus (kad tešla būtų puri).
    Minkome kol nelips prie rankų.
    Paliekame tešlą 30 minučių pakilti. Per tą laiką susipjaustom visus ingredientus.
  2. Kai tešla pakilo, dar paminkom ir formuojam norimą formą (aš kepiau per visą skardą).
    Kai padarome formą, ją subadome šakute ir aptepame aliejumi.
    Tada pašauname į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepame 5 minutes.
  3. Kai apkepė, ištepame karštą padą svietu (arba aliejumi).
    Dedam pomidorų padažą, ištepam, barstome sūriu (tik kad pasidengtu padas) ir dedame ingredientus, barstome prieskoniais.
    Gale reikia užbarstyti likusiu sūriu ir uždėti majonezą ir ant majonezo kmynų.
    Kepame įkaitintoje orkaitėje 200 C laipsnių apie 30-40 minučių, kol viskas iškeps.
    Skanaus:)

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų