Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 250 gramų morkų
  • 100 gramų slyvų (džiovintos)
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti smulkia tarka, minkštą sviestą sumaišyti su cukrumi. Viską labai gerai išmaišyti.

    Tada suberti miltus (250 - 350 g) su kepimo milteliais ir suminkyti tešlą.

    Iš tešlos suformuoti kamuoliukus ir į kiekvieną įdėti po džiovintą (išmirkytą vandenyje ar brendyje).
    Kamuoliukus padėti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.

    Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes

    .

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 250 gramų morkų
  • 100 gramų slyvų (džiovintos)
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti smulkia tarka, minkštą sviestą sumaišyti su cukrumi. Viską labai gerai išmaišyti.

    Tada suberti miltus (250 - 350 g) su kepimo milteliais ir suminkyti tešlą.

    Iš tešlos suformuoti kamuoliukus ir į kiekvieną įdėti po džiovintą (išmirkytą vandenyje ar brendyje).
    Kamuoliukus padėti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.

    Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes

    .

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų