Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 250 gramų morkų
- 100 gramų slyvų (džiovintos)
- 350 gramų kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti smulkia tarka, minkštą sviestą sumaišyti su cukrumi. Viską labai gerai išmaišyti.
Tada suberti miltus (250 - 350 g) su kepimo milteliais ir suminkyti tešlą.
Iš tešlos suformuoti kamuoliukus ir į kiekvieną įdėti po džiovintą (išmirkytą vandenyje ar brendyje).
Kamuoliukus padėti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes
.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 250 gramų morkų
- 100 gramų slyvų (džiovintos)
- 350 gramų kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti smulkia tarka, minkštą sviestą sumaišyti su cukrumi. Viską labai gerai išmaišyti.
Tada suberti miltus (250 - 350 g) su kepimo milteliais ir suminkyti tešlą.
Iš tešlos suformuoti kamuoliukus ir į kiekvieną įdėti po džiovintą (išmirkytą vandenyje ar brendyje).
Kamuoliukus padėti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes
.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą