Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 250 gramų morkų
- 1 vienetas obuolių
- 250 gramų salierų
- 1 vienetas svogūnų (raudonas, nedidelis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus smulkiai supjaustyti, obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais,nuvalytas morkas ir salierą stambiai sutarkuoti. Viską sumaišyti ir paskaninti druska, cukrumi, apšlakstyti citrinos sultimis ir aliejumi.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 250 gramų morkų
- 1 vienetas obuolių
- 250 gramų salierų
- 1 vienetas svogūnų (raudonas, nedidelis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus smulkiai supjaustyti, obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais,nuvalytas morkas ir salierą stambiai sutarkuoti. Viską sumaišyti ir paskaninti druska, cukrumi, apšlakstyti citrinos sultimis ir aliejumi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą