Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus (rudas)
  • 2/5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 2/5 arbatinio šaukštelio kardamono (maltas)
  • 150 gramų migdolų
  • 150 gramų migdolų (malti)
  • 500 gramų morkų
  • šiek tiek vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 300 gramų sūris (varškės, kreminis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti su smulkia tarka.
    Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sudėti morkas, maltus migdolus, prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
    Kepimo formą patepti sviestu, pabarstyti miltais ir sukrėsti tešlą, išlyginti.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Atvėsinti, bet palikti formoje.
    Sūrį, grietinę, pudrą ir vanilę išplakti su mikseriu.
    Kremą užtepti storu sluoksniu ant pyrago.
    Migdolus pakepinti ir jais papuošti pyragą.
    Palaikyti šaldytuve.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus (rudas)
  • 2/5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 2/5 arbatinio šaukštelio kardamono (maltas)
  • 150 gramų migdolų
  • 150 gramų migdolų (malti)
  • 500 gramų morkų
  • šiek tiek vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 300 gramų sūris (varškės, kreminis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti su smulkia tarka.
    Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sudėti morkas, maltus migdolus, prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
    Kepimo formą patepti sviestu, pabarstyti miltais ir sukrėsti tešlą, išlyginti.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Atvėsinti, bet palikti formoje.
    Sūrį, grietinę, pudrą ir vanilę išplakti su mikseriu.
    Kremą užtepti storu sluoksniu ant pyrago.
    Migdolus pakepinti ir jais papuošti pyragą.
    Palaikyti šaldytuve.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų