• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 12 vienetų morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 80 gramų taukų (riebalų)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytos morkos dedamos į verdantį vandenį, pridedama riebalų, cukraus ir šutinama. Sviestas su miltais pakepinamas (neleidžiama parusvėti), sudedamas į morkas, pagardinama grietine, tryniais, petražolėmis, morkos sutrinamos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų