Miltus nusijoti su kepimo milteliais, cinamonu ir druska. Pritarkuoti stiklinę obuolių. Suversti juos į atskirą indą. Suberti cukrų, vanilę, tarkuotas žieveles, supilti sultis, aliejų. Dėti išsuktus kiaušinius ir viską gerai suplakti šluotele ar plaktuvu. Tuomet berti miltų mišinį ir vėl gerai suplakti. Sutarkuoti morkas ir įmaišyti jas į tešlą. Tešlą krėsti į keksiukų kepimo formeles, sustatyti į skardą ir šauti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 25-30 minučių, kol keksiukai parusvės. Traukti iš orkaitės, 15 min. palikti vėsti, tada išimti iš formelių. Skanaus!
Miltus nusijoti su kepimo milteliais, cinamonu ir druska. Pritarkuoti stiklinę obuolių. Suversti juos į atskirą indą. Suberti cukrų, vanilę, tarkuotas žieveles, supilti sultis, aliejų. Dėti išsuktus kiaušinius ir viską gerai suplakti šluotele ar plaktuvu. Tuomet berti miltų mišinį ir vėl gerai suplakti. Sutarkuoti morkas ir įmaišyti jas į tešlą. Tešlą krėsti į keksiukų kepimo formeles, sustatyti į skardą ir šauti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 25-30 minučių, kol keksiukai parusvės. Traukti iš orkaitės, 15 min. palikti vėsti, tada išimti iš formelių. Skanaus!