Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė)
  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 1 kilogramas cukraus
  • 2 kilogramai moliūgų
  • šiek tiek vanilės
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos rūgšties

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgas perpjaunamas pusiau ir, išėmus sėklas bei nulupus žievę, supjaustomas vidutinio dydžio gabaliukais. Gabaliukai užberiami cukrumi ir palaikomi per naktį. Atsiradus sultims, moliūgai išgriebiami, sirupas užvirinamas ir karštas užpilamas ant moliūgų. Palaikius 10—12 val, sudedama vanilė ir žievelė, verdama ant mažos ugnies kol moliūgai paskaidrėja, bet neištyžta. Tuomet uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius, sandariai uždaroma. Labai skanu su skrudinta balta duona.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė)
  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 1 kilogramas cukraus
  • 2 kilogramai moliūgų
  • šiek tiek vanilės
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos rūgšties

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgas perpjaunamas pusiau ir, išėmus sėklas bei nulupus žievę, supjaustomas vidutinio dydžio gabaliukais. Gabaliukai užberiami cukrumi ir palaikomi per naktį. Atsiradus sultims, moliūgai išgriebiami, sirupas užvirinamas ir karštas užpilamas ant moliūgų. Palaikius 10—12 val, sudedama vanilė ir žievelė, verdama ant mažos ugnies kol moliūgai paskaidrėja, bet neištyžta. Tuomet uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius, sandariai uždaroma. Labai skanu su skrudinta balta duona.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų