Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 150 gramų cukraus
  • 300 gramų moliūgų (minkštimas)
  • šiek tiek moliūgų (sėklos, glajui)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek baltojo šokolado (glajui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokine tarka sutarkuokite moliūgo minkštimą.
    Nutarkuokite šiek tiek citrinos žievelės ir išspauskite sultis.
    Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
    Įmuškite ir gerai išplakite kiaušinius.
    Supilkite citrinos sultis ir išmaišykite.
    Taip pat įmaišykite citrinos žievelę, moliūgą ir miltus.
    Sudėkite tešlą į keksiukų formeles. Palikite 2-3 cm nuo viršaus, nepridėkite tešlos iki pat formelės viršaus.
    Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
    Iškepusius ir atvėsusius keksiukus papuoškite ištirpintu šokoladu ir moliūgų sėklomis.

Autorius: Marina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 150 gramų cukraus
  • 300 gramų moliūgų (minkštimas)
  • šiek tiek moliūgų (sėklos, glajui)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek baltojo šokolado (glajui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokine tarka sutarkuokite moliūgo minkštimą.
    Nutarkuokite šiek tiek citrinos žievelės ir išspauskite sultis.
    Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
    Įmuškite ir gerai išplakite kiaušinius.
    Supilkite citrinos sultis ir išmaišykite.
    Taip pat įmaišykite citrinos žievelę, moliūgą ir miltus.
    Sudėkite tešlą į keksiukų formeles. Palikite 2-3 cm nuo viršaus, nepridėkite tešlos iki pat formelės viršaus.
    Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
    Iškepusius ir atvėsusius keksiukus papuoškite ištirpintu šokoladu ir moliūgų sėklomis.

Autorius: Marina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų