Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų jautienos
- 100 gramų konservuotų pupelių
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- 50 gramų grybų (džiovinti (arba grybų sultinys))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną susmulkinti pailgomis juostelėmis ir apkepti kartu su svogūnu ir morkyte aliejuje.
Burokėlius sutarkuoti ir sudėti į puodą, užpilti jautienos sultiniu. Sudėti jautieną, virtas pupeles ir grybus. Įdėti du lauro lapelius ir saujelę rutulinių pipirū. Virti ant lėtos ugnies apie 20 min.
Valgyti su grietine ir juoda duona su sviestu bei svogūnų laiškais.
SKANAUS!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų jautienos
- 100 gramų konservuotų pupelių
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- 50 gramų grybų (džiovinti (arba grybų sultinys))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną susmulkinti pailgomis juostelėmis ir apkepti kartu su svogūnu ir morkyte aliejuje.
Burokėlius sutarkuoti ir sudėti į puodą, užpilti jautienos sultiniu. Sudėti jautieną, virtas pupeles ir grybus. Įdėti du lauro lapelius ir saujelę rutulinių pipirū. Virti ant lėtos ugnies apie 20 min.
Valgyti su grietine ir juoda duona su sviestu bei svogūnų laiškais.
SKANAUS!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą