Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- 200 gramų kiaulienos kumpio (virtas parūkytas)
- 4 vienetai kiaušinių (virti)
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- 100 gramų konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, salierus, agurkus ir kumpį supjaustyti kubeliais.
Į supjaustytus produktus sudėti kaparėlius, žirnelius ir majonezą, išmaišyti. Prieskonius dėti pagal skonį.
Mišrainę padalinti porcijomis, sudėti į lėkštes apvalia platforma.
Kiekvieną platformą papuošti petražolėmis.
Iš kiaušinių medinių pagaliukų pagalba padaryti zuikučius.
Ant mišrainės viršaus sudėti zuikius.
Linksmų Velykų!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- 200 gramų kiaulienos kumpio (virtas parūkytas)
- 4 vienetai kiaušinių (virti)
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- 100 gramų konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, salierus, agurkus ir kumpį supjaustyti kubeliais.
Į supjaustytus produktus sudėti kaparėlius, žirnelius ir majonezą, išmaišyti. Prieskonius dėti pagal skonį.
Mišrainę padalinti porcijomis, sudėti į lėkštes apvalia platforma.
Kiekvieną platformą papuošti petražolėmis.
Iš kiaušinių medinių pagaliukų pagalba padaryti zuikučius.
Ant mišrainės viršaus sudėti zuikius.
Linksmų Velykų!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą