Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 700 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek druskos
  • 130 gramų sviesto
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pašildome pieną ir sumaišome jį su kiaušiniais, kambario temperatūros sviestu, mielėmis ir druska.
    Miltus sumaišome su soda ir supilame į pieną su kitais ingredientais.
    Tešlą padedame į didelį indą, uždengiame švariu rankšluostuku ir paliekama 1 valandai, kad pakiltų.
    Tešlai pakilus kočiojame apvalius blynus, dedame į miltais pabarstytą kepimo skardą, dedame į orkaitę ir apie 5 min. kepame 200 laipsnių temperatūroje.
    Šiek tiek pakepus picos padą išimame jį iš orkaitės, sudedame norimus ingredientus ant viršaus ir kepame orkaitėje, kol viskas gerai iškeps.
    Pats minkščiausias, trapiausias ir skaniausias picos padas.

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 700 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek druskos
  • 130 gramų sviesto
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pašildome pieną ir sumaišome jį su kiaušiniais, kambario temperatūros sviestu, mielėmis ir druska.
    Miltus sumaišome su soda ir supilame į pieną su kitais ingredientais.
    Tešlą padedame į didelį indą, uždengiame švariu rankšluostuku ir paliekama 1 valandai, kad pakiltų.
    Tešlai pakilus kočiojame apvalius blynus, dedame į miltais pabarstytą kepimo skardą, dedame į orkaitę ir apie 5 min. kepame 200 laipsnių temperatūroje.
    Šiek tiek pakepus picos padą išimame jį iš orkaitės, sudedame norimus ingredientus ant viršaus ir kepame orkaitėje, kol viskas gerai iškeps.
    Pats minkščiausias, trapiausias ir skaniausias picos padas.

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų