Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai agurkų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai krapų (su stiebais)
  • 3/5 litro vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai nurodyti 1 l stiklainiui.
    Papildomai galite dėti čili pipiro, ąžuolo, serbento, vyšnios lapų.

    Į švarius stiklainius sudėkite plautus agurkus, krapus ir prieskonius. Užpilkite sūdytu vandeniu.

    Jeigu norėsite valgyti kuo greičiau, agurkų galiukus nupjaukite. Palaikykite stiklainį vieną parą atidengtu dangteliu kambario temperatūroje. Po to galite stiklainį uždaryti ir laikyti šaldytuve vartojant.

    Jeigu norite valgyti žiemą, paruošę agurkus, iš karto užsukite ir dėkite į šaldytuvą, arba į rūsį.

Autorius: Tomas M.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai agurkų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai krapų (su stiebais)
  • 3/5 litro vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai nurodyti 1 l stiklainiui.
    Papildomai galite dėti čili pipiro, ąžuolo, serbento, vyšnios lapų.

    Į švarius stiklainius sudėkite plautus agurkus, krapus ir prieskonius. Užpilkite sūdytu vandeniu.

    Jeigu norėsite valgyti kuo greičiau, agurkų galiukus nupjaukite. Palaikykite stiklainį vieną parą atidengtu dangteliu kambario temperatūroje. Po to galite stiklainį uždaryti ir laikyti šaldytuve vartojant.

    Jeigu norite valgyti žiemą, paruošę agurkus, iš karto užsukite ir dėkite į šaldytuvą, arba į rūsį.

Autorius: Tomas M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų