Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 25 gramai mielių
  • šiek tiek vanilinio cukraus (1 pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui reiks:
    400g varškės;
    1 kiaušinis;
    4 šaukštai cukraus;
    nutarkuotos citrinos žievelės;
    konservuotų persikų.

    Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešla paliekame tešlos bortelius . Įdarui varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos žievele, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, persikus supjaustome gabaliukais ir sudedame ant varškės. Ant pyrago viršaus padarome iš tešlos tinklelį. Dedame į pašildintą orkaitę iki 50 laipsnių ir pakildiname 10 min., tuomet patepame išplaktu kiaušinio tryniu ir padidiname temperatūtą iki 180 laipsnių ir kepame apie 30 min. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus.

Autorius: Austėja

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 25 gramai mielių
  • šiek tiek vanilinio cukraus (1 pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui reiks:
    400g varškės;
    1 kiaušinis;
    4 šaukštai cukraus;
    nutarkuotos citrinos žievelės;
    konservuotų persikų.

    Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešla paliekame tešlos bortelius . Įdarui varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos žievele, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, persikus supjaustome gabaliukais ir sudedame ant varškės. Ant pyrago viršaus padarome iš tešlos tinklelį. Dedame į pašildintą orkaitę iki 50 laipsnių ir pakildiname 10 min., tuomet patepame išplaktu kiaušinio tryniu ir padidiname temperatūtą iki 180 laipsnių ir kepame apie 30 min. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus.

Autorius: Austėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų