Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 25 gramai margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 18 vienetų dešrelių (mažos)
- 75 mililitrai pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (virimui)
- 35 gramai mielių (presuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš tešlai skirtų produktų padaryti mielinę tešlą ir ją kildinti apie 1 val.
Po to tešlą padalinti į 18 gabalėlių.
Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos spurgutę.
Virti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 25 gramai margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 18 vienetų dešrelių (mažos)
- 75 mililitrai pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (virimui)
- 35 gramai mielių (presuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš tešlai skirtų produktų padaryti mielinę tešlą ir ją kildinti apie 1 val.
Po to tešlą padalinti į 18 gabalėlių.
Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos spurgutę.
Virti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą