Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 25 gramai margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 18 vienetų dešrelių (mažos)
  • 75 mililitrai pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • 35 gramai mielių (presuotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš tešlai skirtų produktų padaryti mielinę tešlą ir ją kildinti apie 1 val.
    Po to tešlą padalinti į 18 gabalėlių.
    Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos spurgutę.
    Virti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 25 gramai margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 18 vienetų dešrelių (mažos)
  • 75 mililitrai pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • 35 gramai mielių (presuotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš tešlai skirtų produktų padaryti mielinę tešlą ir ją kildinti apie 1 val.
    Po to tešlą padalinti į 18 gabalėlių.
    Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos spurgutę.
    Virti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų