Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- šiek tiek laurų lapų (maltas)
- 100 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių ("Provanso")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą sumaišyti su manais, krakmolu, druska, lapeliais, pipirais, Provanso prieskoniais, įpjaustyti smulkiai nedidelį svogūną. Gerai išminkyti, formuoti kukulius, juos apvolioti ryžiuose ir dėti į platų puodą su tiek vandens, kad kukulius apsemtų. Į puodą įberti tų pačių prieskonių. Virti apie 20 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- šiek tiek laurų lapų (maltas)
- 100 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių ("Provanso")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą sumaišyti su manais, krakmolu, druska, lapeliais, pipirais, Provanso prieskoniais, įpjaustyti smulkiai nedidelį svogūną. Gerai išminkyti, formuoti kukulius, juos apvolioti ryžiuose ir dėti į platų puodą su tiek vandens, kad kukulius apsemtų. Į puodą įberti tų pačių prieskonių. Virti apie 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą