Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek slyvų (džiovintos, kelios)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome ir pamušame, subarstome prieskoniais ir keletą valandų leidžiame pasimarinuoti. Morkas, svogūną ir papriką supjaustome šiaudeliais, slyvas nuplikiname verdančiu vandeniu. Ant muštinio dedame po gabaliuką morkos, svogūno, paprikos ir po slyvą. Susukame, sutvirtiname dantų krapštuku.
Apvoliojame suktinukus miltuose, apkepiname svieste ir patroškiname apie 30 min.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek slyvų (džiovintos, kelios)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome ir pamušame, subarstome prieskoniais ir keletą valandų leidžiame pasimarinuoti. Morkas, svogūną ir papriką supjaustome šiaudeliais, slyvas nuplikiname verdančiu vandeniu. Ant muštinio dedame po gabaliuką morkos, svogūno, paprikos ir po slyvą. Susukame, sutvirtiname dantų krapštuku.
Apvoliojame suktinukus miltuose, apkepiname svieste ir patroškiname apie 30 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą