Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių (rūgštesni)
  • 250 gramų svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 750 gramų mesos (malta (jautiena))
  • 50 gramų razinų
  • 85 gramai alyvuogių ((žaliosios))
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • 40 gramų migdolų ((plokštelės))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (šviežiai malti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas paprikų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių (rūgštesni)
  • 250 gramų svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 750 gramų mesos (malta (jautiena))
  • 50 gramų razinų
  • 85 gramai alyvuogių ((žaliosios))
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • 40 gramų migdolų ((plokštelės))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (šviežiai malti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas paprikų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, susmulkinkit svogūnus ir česnakus. Pomidorus nulupti ir supjaustyti kubeliaisi. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
  2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite jame maltą mėsą (mentele vis pasmulkinkite, kad mėsa nebūtų sulipusi). Tada sudėkite svogūnus ir česnakus bei pakepkite pora minučių. Po to, sudėkite obuolius, papriką, razinas, alyvuoges, berkite žiupsnelį cinamono, druskos, pipirų ir gvazdikėlių. Viską troškinti apie 20 minučių.
  3. Sausoje keptuvėje trumpam suberkite apskrusti migdolų plokšteles. Jomis pabarstykite jau gatavą troškinį.

    Labai tinka patiekti su raudonomis konservuotomis pupelėmis.

    Skanaus!

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų