Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 60 gramų cukraus pudros
  • 1/3 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • 100 gramų medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 75 gramai pieniško šokolado
  • 15 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 60 gramų cukraus pudros
  • 1/3 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • 100 gramų medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 75 gramai pieniško šokolado
  • 15 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Medus, sviestas bei cukraus pudra sudedami į puodą ir maišant kaitinama, kol sudedamosios dalys ištirpsta bei susimaišo vientisa masė.
    Gauta masė paliekama atvėsti.
    Į atvėsusią masę įmušamas kiaušinis, išmaišoma, suberiama apelsino žievelė, cinamonas, gvazdikėliai bei su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išminkoma vientisa tešla.
    Tešla apvyniojama folija ir padedama 45 min. į šaldytuvą.
    Atšaldyta tešla iškočiojama į 0,5 cm storio blyną ir isspaudžiami širdelės formos meduoliukai.
    Meduoliukai dedami ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepami 8-10 min. 220 laipsnių temperatūroje.
    Šokoladas ištirpinamas vandens vonelėje ir juo aptepami meduoliukai.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų