Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės aguonų
- 100 gramų cukraus pudros
- 100 gramų cukraus
- 1 stiklinė krakmolo (kukurūzų)
- 85 gramai medaus
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 5 valgomieji šaukštai braškių (trintos)
- 175 gramai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aguonas užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1-2 minutes ir nukošti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir krakmolu.
Sviestą išsukti su cukrumi ir medumi. Įmaišyti kiaušinius, po to miltų mišinį ir aguonas.
Supilti tešlą į kekso kepimo formą ir kepti apie 50-60 minučių 160° C orkaitėje.
Kai keksas atvės, apipilkite jį braškių padažu.
Padažas: trintos braškės sumaišytos su cukraus pudra.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės aguonų
- 100 gramų cukraus pudros
- 100 gramų cukraus
- 1 stiklinė krakmolo (kukurūzų)
- 85 gramai medaus
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 5 valgomieji šaukštai braškių (trintos)
- 175 gramai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aguonas užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1-2 minutes ir nukošti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir krakmolu.
Sviestą išsukti su cukrumi ir medumi. Įmaišyti kiaušinius, po to miltų mišinį ir aguonas.
Supilti tešlą į kekso kepimo formą ir kepti apie 50-60 minučių 160° C orkaitėje.
Kai keksas atvės, apipilkite jį braškių padažu.
Padažas: trintos braškės sumaišytos su cukraus pudra.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą