Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų mėlinių
  • 100 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėle išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Sudedame maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišome.
    Galiausiai įmaišome mėlynes.
    Sudedame į taures ir dedame į šaldytuvą 6-8 valandoms.
    Labai skanu - tinka tortams pertepti, pyragėliams ir pan.

Autorius: Dalia

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų mėlinių
  • 100 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėle išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Sudedame maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišome.
    Galiausiai įmaišome mėlynes.
    Sudedame į taures ir dedame į šaldytuvą 6-8 valandoms.
    Labai skanu - tinka tortams pertepti, pyragėliams ir pan.

Autorius: Dalia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų