Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 200 gramų mėlinių
- 100 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėle išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Sudedame maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišome.
Galiausiai įmaišome mėlynes.
Sudedame į taures ir dedame į šaldytuvą 6-8 valandoms.
Labai skanu - tinka tortams pertepti, pyragėliams ir pan.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 200 gramų mėlinių
- 100 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėle išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Sudedame maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišome.
Galiausiai įmaišome mėlynes.
Sudedame į taures ir dedame į šaldytuvą 6-8 valandoms.
Labai skanu - tinka tortams pertepti, pyragėliams ir pan.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą