Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis mišinio (Marmuriniam keksui)
  • 80 gramų želės (kivi )
  • 80 gramų želės (vyšnių)
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 9 vienetai vyšnių (šaldytos)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis mišinio (Marmuriniam keksui)
  • 80 gramų želės (kivi )
  • 80 gramų želės (vyšnių)
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 9 vienetai vyšnių (šaldytos)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirai išvirti žele su 200 ml vandens, supilstyti į kiaušinio fomos indelius. Į vyšnių skonio želė sudėti šaldytas vyšnias.
  2. Į atskirus indus suberti vanilinio ir kakavinio kekso mišinius, į kiekvieną iš jų maišant įpilti po 100 ml šalto vandens ir 50 ml aliejaus arba iki purumo išsukto sviesto ar margarino.
  3. Razinas užpilti vandeniu, pamirkyti 10 minučių,nupylus vandenį nusausinti, suberti į paruoštą vanilnio kekso masę.
  4. Išmaišyti tešlas iki vientisos masės ir sluoksniuojant supilti į riebalais išteptą kepimo formą, taip išgaunant norimą kekso raštą
  5. Kepti iki 190ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių. Ar keksas iškepęs, tikrinama įsmeigiant medinį smeigtuką (jei jis sausas – kepinys iškepęs)
  6. Iškepus aušinti formoje apie valandą, kol atvės
  7. Paruoštą keksą apibarstyti cukraus pudra.Prieš patiekiant papuošti kiaušiniais iš želė.

    Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame

Jaukūs patiekalai su Krekenavos Grynuoliais


TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų