Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas dešrelių (laužo ar grilio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui: 10 g. krapų, 50 g. majonezo, 10g. sojos padažo, 10 g. alyvuogių aliejaus, 20g. garstyčių ir 1 valg. šaukšt. šašlykų prieskonių.
Dešreles perpjaunam iš abiejų pusių po kelis pjūvius. Iš marinatui skirtų prieskonių padarom marinatą ir juo aptepam dešreles. Paliekam jas pastovėti kokiai valandai. Kepam grilyje iš abiejų pusių, kol apkempa. Tiekiam su ryžiais ir šviežiomis salotomis. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas dešrelių (laužo ar grilio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui: 10 g. krapų, 50 g. majonezo, 10g. sojos padažo, 10 g. alyvuogių aliejaus, 20g. garstyčių ir 1 valg. šaukšt. šašlykų prieskonių.
Dešreles perpjaunam iš abiejų pusių po kelis pjūvius. Iš marinatui skirtų prieskonių padarom marinatą ir juo aptepam dešreles. Paliekam jas pastovėti kokiai valandai. Kepam grilyje iš abiejų pusių, kol apkempa. Tiekiam su ryžiais ir šviežiomis salotomis. Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą