• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 5 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytas svogūnų galvutes supjaustykite žiedais ar pusžiedžiais. Į puodą reikia pridėti prieskonių: lauro lapelių, pipirų, truputį kmynų, jei turite, galima įmesti 1-2 gvazdikėlius, gabalėlį cinamono. Užpilkite vandeniu ir išvirkite marinatą. Tada įdėkite cukraus ir truputį acto, uždenkite ir dar 3-5 min. pakaitinkite. Karštu marinatu užpilkite svogūnus. Svogūnai valgomi atšaldyti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų